Egentid med Lillasyster | Mamma till en Viking

Mamma till en Viking

Annons

Egentid med Lillasyster

Om jag ska se något positivt i att Viking sover borta så skulle det vara att jag och Embla får lite egentid. Tror att hon kan behöva det ibland och han också på sitt håll. Just nu är det svårt att få så mycket jobb gjort då hon är på väg in i en utvecklingsfas och gärna vill bli buren i pricip hela dagarna. Det är ovant då hon alltid varit så nöjd med att åla/krypa/ligga på golvet lite för sig själv, Nu utvecklas hennes person och vilja mer och mer för varje dag. Sjövild är hon, kryper, ålar, springer med gåvagnen och klättrar på allt. Imorse hade hon ramlat tre gånger inom loppet av en halvtimme från det att vi klev upp.

Idag var hon nöjd att leka på golvet förvånansvärt länge och då jobbade jag på i rekordfart, sen sov hon i två timmar också så idag har jag fått mycket gjort. När hon vaknade unnade vi oss en lång gosstund i soffan

Efter middagen, som var väldigt uppskattad, var hon väldigt missnöjd med allt så då tog vi ett långt bad, efter att vi ringt Viking och pratat och sagt godnatt var det sovdags för henne också.

Hon somnade med en flaska till ljudet av dammsugaren. Alla golven har skurats och nu ska jag jobba några timmar till och träna. Det är så himla skönt att kunna träna och att ha kommit igång ordentligt, jag mår så mycket bättre och känner mig piggare och blir gladare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats