En skurpaus | Mamma till en Viking

Mamma till en Viking

Annons

En skurpaus

Blev en paus härifrån, av ingen annan anledning än att jag skurat en himla massa. Skurat mitt hus från golv till tak nästan. Krupit runt på knä och torkar lister. Rensat skåp och lådor.

Jag flyttade in drygt en månad innan Embla föddes så jag var inte i skick för att göra någonting och det var inte ordentligt städat då. Mamma var här och hjälpte mig massor men en del saker behöver man göra själv. Nu är det rent och nästan ordning överallt. Några köksskåp som ska städas och rensas och Vikings garderob ska rensas. Det finns några lådor i förrådet som borde gås igenom också, jag har verkligen stängt av känslorna och bara tänkt praktiskt nu när jag rensat. Vill ha så minimalistiskt som möjligt så det blir lätt att städa och skura. Idag passade jag på att börja pyssla iordning altanen på framsidan. Längtar efter att få sitta där med en bok, en mysig filt och ett glas vin 🥂

Letar efter det perfekta bordet och kuddarna och sen vill jag ha upp någon form av ljusslinga på räcket där bakom och lite solcellsbelysning. Det blir mysigt när det är klart tror jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats