Förskola och sjukstuga | Mamma till en Viking

Mamma till en Viking

Annons

Förskola och sjukstuga

Vi kämpar fortfarande på med inskolning på förskolan. Förra veckan var vecka två och då var jag med hela veckan, vi gjorde ett försök att lämna på fredagen efter lunch. Jag fick gå och sätta mig i personalens fika rum. Hans fröken kom med honom efter 45 min och då grät han fortfarande 😭 hon säger att han är inte hysterisk och han försöker leka men han blir helt förtvivlad 😪 den här veckan skulle vi prova att jag går dit och lämnar direkt men att jag går tillbaka och hämtar efter en halvtimme ungefär. Det är så svårt att lämna honom när han är så himla ledsen och han har inte riktigt fastnat för någon av sina pedagoger.

Jag pratade med “hans” pedagog om det att de flesta barn har åtminstone två föräldrar dom är med men han har ju alltid varit med mig 99,99 procent av tiden så han är ju van vid att bara vara med mig och hon höll med om att det gör det säkert svårare för honom att han är så otroligt bunden vid mig.

Jag vet inte riktigt vad nästa steg är, när ska man ge upp? Jag önskar verkligen att han kunde vara hemma med mig och lillasyster men det går verkligen inte jobba med honom hemma längre och jag orkar inte sitta varje kväll och natt längre 😴 Nu drabbades vi av förskole bacillerna i helgen så i alla fall idag får vi vara hemma och få skjuts det ju upp ännu mer.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats