Ingen förskolekille | Mamma till en Viking

Mamma till en Viking

Annons

Ingen förskolekille

Onsdag och torsdag gick Viking med pappa till förskolan och det hade gått bra. Dom hade bestämt att vi skulle prova lämna idag. Min magkänsla sa att det aldrig skulle gå. Han är såååå otroligt mammig och släpper mig aldrig annars när vi är någonstans så kändes konstigt om det skulle ha ändrats.

Vi gick dit imorse och jag gjorde ett snabbt överlämnande, pussade och kramade och berättade att mamma kommer snart och så gick jag.

Hans “fröken” ringde efter en halvtimme och sa att det var bäst att jag kom tillbaka eftersom han var ledsen 😭 💔

Jag gick tillbaka så lekte vi en stund och åt lunch och sen gick vi hem tillsammans. Vi tar nya tag på måndag och då kommer jag vara med hela dagen, förmodligen tisdag också så får vi se hur det går. Hjärtat går verkligen sönder när han är ledsen, när jag kom tillbaka idag stod han i fönstret med fröken och grät och väntade och kastade slängpussar 😭 det kommer nog gå bra till slut men jag tror det kommer ta ett tag. Men jag och pedagogerna är överens om att det hellre får ta tid och så blir det bra.

Han är så envis att han skulle kunna bestämma sig för att han inte tänker vara där.

Efter lunch kom min mamma, vi gick långpromenad, hämtade Kina mat och myste. Hon stannade resten av kvällen, så skönt att få lite hjälp med barnen och jag kunde mysa med Viking och lägga honom i lugn och ro, han behövde lite extra mamma gos idag ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats