Lunch | Mamma till en Viking

Mamma till en Viking

Annons

Lunch

Idag mötte jag upp mina fina vänner för en fika som blev en lunch för mig eftersom jag inte hann äta innan. Kaos morgon. Med två små vildar så hänger allt på att det ska klaffa smidigt. Frångår jag rutinerna så blir det också kaos 🙈 min telefon ringde oavbrutet och var en massa små saker jag var tvungen att göra. Vi håller på att få målat hemma så behövdes plockas iordning lite.

Panelen i köket är äntligen målad och det blev så himla fint. Det som är barnens rum är också målat, så i helgen hoppas jag få hjälp att flytta min säng och bokskåp. Vi byter rum jag och barnen. Det jag har nu är mycket större än deras. Dom får dela ett tag, dom är ju så små att dom ändå alltid leker på samma ställe, helst med samma leksak 🤣 det tredje sovrummet är mitt kontor nu och det ska också fixas lite.

Jag älskar att fixa och göra om hemma och se skillnaden. Köket var hemsk plastmatta och brun panel. Själva köket är fint men det kom inte till sin rätt. Jag har bytt golvet och målat panelen, mer än så behövs inte för att det ska vara super fint. Barnens rum var mörkblå väggar och marinblå heltäckningsmatta. Vet inte hur dom tänkte som bodde här innan. Rummet såg jätte litet och mörkt ut. Jag bytte golv där också samtidigt som köket och nu är det målat, det kommer bli så mysigt sovrum 😍 ska försöka leta upp före och efter bilder.

Lunchen var god men små kaosigt som vanligt med tre små huliganer som inte riktigt tycker att det är en bra idé att sitta still någon längre stund. Längtar efter semester så himla mycket.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats