Ny vecka | Mamma till en Viking

Mamma till en Viking

Annons

Ny vecka

Nu är vi äntligen friska! Det blev en vecka hemma för Viking men igår tog vi nya tag med förskolan. Vi gjorde som vi bestämt att jag gick med honom dit och lämnade på en gång, han blev såklart jätte ledsen och jag gick därifrån och kände mig fruktansvärd.

Nästan beredd på att vända, ta med honom hem och skippa det här med förskolan helt 🐤 Vi kom överens om att hans pedagog skulle ringa om det inte gick bra.

Jag väntade och väntade och till slut kunde jag inte hålla mig så när klockan var tolv ringde jag 🙈 då berättade dom att han hade varit ledsen en stund men han hade ätit lite lunch och lyssnade på saga. Vi bestämde att jag skulle hämta halv ett eftersom det är bäst att sluta när det går bra och han dessutom började bli väldigt trött.

När jag kom så smög jag in och tittade och då lekte han så fint med en av pedagogerna och några barn. Så himla skönt, jag var så rädd att han skulle vara otröstlig. Så idag provar vi igen att lämna och går det bra ska han vara där 9-13. Antingen går det bra därför att han kommer ihåg att han hade kul igår eller så blir det panik därför att han kommer ihåg att jag lämnade honom igår. Jag hoppas verkligen att det går bra och att han har roligt och jag och Embla ska jobba på kontoret hemma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats