Regnig dag | Mamma till en Viking

Mamma till en Viking

Annons

Regnig dag

Imorse åkte han till pappa, min trollunge. Där stod hans väska packad med sagoböcker, pyjamas och apor och påminde om hur stor han är nu, och om att ibland måste jag dela honom med någon annan. Så stolt jag är över den fantastiskt trygga lilla person han är, som pussar och kramar hej då, vänder sig om vid grinden och slänger släng pussar, trots att det är helt nytt det här med att sova borta.

Kvar hemma är jag och Embla, och Femé förstås. Vi började med en snabb powerwalk för att starta dagen och för att det ska regna senare. Vi jobbar hemma idag med kontorsjobb och förhoppningsvis blir det en paus i spö regnandet så vi kan ta oss iväg och slänga en himla massa grovsopor.

Jag myser runt i jeans och en kofta som påminner väldigt mycket om en matta, otvättat hår som jag så fort jag orkar under dagen ska slänga i en toning i, och har ingen annan plan för det närmaste dygnet mer än att jobba, gosa med Embla och få lite mera ordning här hemma.

Dagens lunch bestod av räksallad, sol jag varit sugen på sen min äckliga köpesallad. Lite fel väder för sallad egentligen så till middag får det bli kyckling.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats