Store storebror | Mamma till en Viking

Mamma till en Viking

Annons

Store storebror

Idag har vi fått låna James, han kom i morse och stannar tills imorgon ❤ så mysigt att ha honom här och alla barnen har så kul ihop. Min brorson kom cyklandes i morse också, han har precis fått börja cykla själv och är så stolt. Gjorde oss iordning och tog Feme med oss på en promenad bort till lekparken.

Efter en stund kom min bror med sina andra två och lekte en stund. När det var dags att gå hem ville inte dom stora killarna riktigt skiljas åt så Mille stannade på lunch, dom spelade spel och kollade på film medan jag la dom små för lunch vila. Jag hann vila en stund också, varit så trött dom senaste veckorna, tror det är vädret och att den värsta perioden arbetsmässigt är över för oss nu och då slappnar man av.

När dom små vaknade tog vi en promenad bort till affären och åt en glass och så gick vi förbi lekparken igen och plockade upp bollen killarna glömde.

Nu sover Embla och Viking och jag och James har kollat på film och haft fredagsmys. Vi kollade på filmen Waterhorse, både sorglig och gullig film som handlade om Loch Ness.

Världens bästa James, världens bästa storebror och kille, så glad att jag har honom i mitt liv fortfatande❤

Det måste vara fruktansvärt om du delar ditt liv med någon i många år och har en relation till dennes barn och så försvinner barnen ur ditt liv också vid separation/skilsmässa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats