Varm dag | Mamma till en Viking

Mamma till en Viking

Annons

Varm dag

Den här sötnosen vaknade och fick en flaska och somnade om, hon sov en timme längre än mig och Viking som passade på att ligga kvar i sängen och kolla på paddan och läsa.

Vi började dagen med en PW, vi behövde alla röra på oss ordentligt innan värmen slog till. På vägen hem stannade vi till en liten stund i lekparken. Båda barnen älskar att gunga, Jag har aldrig förstått vad som är så kul 🙈 vi fick gå hemåt när det började bli för varmt.

Efter lunchen somnade båda barnen samtidigt så jag hann med ett träningspass, skönt att slippa träna mitt i natten som jag oftast gör.

Vi har hunnit med att städa och plocka hemma som varje dag, badat allihopa tillsammans i poolen, det är 20 grader där nu så till och med jag tyckte att det var riktigt skönt. Barnen skulle nog kunna bada hur länge som helst oavsett grader.

Dagens riktigt stora händelse var att Embla tog sina första steg! Jag stod i korridoren utanför köket och hon var inne i köket. Hon brukar gå och skjuta barnstolen framför sig och nu släppte hon bara och fortsatte gå utan, jag trodde att hon skulle sätta sig på rumpan på en gång men hon tog 3-4 steg innan hon satte sig 🙈 helt sjukt att hon är så stor, hon är ingen bebis längre.

En annan händelse var att när jag gick ut sent i mörkret för att plocka iordning, klora poolen och städa upp alla leksaker klev jag ner på gräsmattan för att plocka upp nåt så klev jag i någonting blött och kladdigt. Fick kväljningar för jag trodde det var hundbajs men det var det inte (!) Ännu mera kväljningar, vad klev jag i? Kommer inte våga gå ut och kolla imorgon 🤮

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats